Muubs Vita Bricka, seashell

519 kr
I lager    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

Vita är en serie av extraordinära kökstillbehör som förhöjer inredningen med ett starkt och vackert stycke av naturen. De små marmorprodukterna i Vita-serien utstrålar en exceptionell elegans och förfining, och ger ett robust och tidlöst skönhet till varje kök. Serveringsbrickan är tillverkad av krämfärgad marmor, som har en naturlig variation i färger och mönster. Detta gör varje Vita-produkt unik och skapar en vacker kontrast med de andra materialen i ditt kök. Vita-brickan ger ett estetiskt och lyxigt element till din inredning.
Du kan använda brickan för att presentera ost, frukt eller aptitretare på ett elegant sätt, eller dekorera brickan med kryddor och örter i köket. Eftersom marmor är ett naturligt material kan det förekomma små variationer från produkt till produkt.
Observera att brickan inte är diskmaskinssäker, utan måste tvättas för hand med en neutral tvål. Efter användning, torka brickan direkt efter tvätt. Om du spiller, torka ytan med en fuktig trasa genast. Använd aldrig stark tvål eftersom det kan skada ytan.

Muubs Vita Bricka, seashell finns i kategorin Bricka. Muubs är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…