Miyabi

Miyabi 800DP shotohkniv 9 cm

1 599 kr
I lager    Sponsrad länk

Miyabi 800DP shotohkniv på 9 centimeter är den perfekta kniven för dig som letar efter ett mångsidigt och funktionellt redskap i vardagen. Den lilla kniven har en nätt design med ett starkt blad, som är idealisk för att rensa, skala och skära små frukter och grönsaker. Ett bra val när du ska hacka råvaror som färska örter, lök, vitlök och mycket mer.
Knivens blad i Damaskus-design består av 49 lager stål, vilket gör det både sylvasst och tåligt. Kniven är mycket välbalanserad, vilket gör den bekväm att använda för både höger- och vänsterhänta kockar. Handtaget är ergonomiskt utformat i högkvalitativt stål, svart plast och rostfria nitar. Ett utmärkt val för den seriösa kocken som strävar efter bästa möjliga resultat i köket. Handdisk rekommenderas för att bevara knivens egenskaper på bästa sätt. Livstidsgaranti mot material- och tillverkningsfel.
Miyabi 800DP är en serie knivar i japansk stil som kombinerar japansk bladkonstruktion med ett mer västerländskt handtag. De tillverkas för hand i den japanska staden Seki och har en äkta japansk bladprofil, handslipad enligt Honbazuke-metoden.

Miyabi 800DP shotohkniv 9 cm finns i kategorin Shotoh. Miyabi är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Shotoh-kniv