Mareld Roaster långpanna med galler 35,5x26 cm

I lager    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

Mareld Roaster långpanna kommer väl till pass när du lagar mat i ugnen. Den är tillverkad av rostfritt stål med aluminiumkärna, med samma material både i botten och i kanterna. Det ger en otroligt effektiv värmefördelning och bäddar för en jämnare tillagning – perfekt när du lagar stora gratänger, lasagne eller rostade grönsaker, men även utmärkt för att baka foccacia eller hemmagjord panpizza.
Långpannan kan användas både med och utan det medföljande gallret, som ökar luftflödet och ger ett ännu krispigare resultat. Gallret kan med fördel användas när du tillagar större köttbitar eller hel kalkon eller kyckling. Eftersom pannan har en plan och tjock botten kan du dessutom deglasera eventuella rester av kyckling eller grönsaker direkt på spisen för att skapa en härlig skysås. Både panna och galler tål maskindisk, men handdisk rekommenderas för att hålla ytan blank och fin så länge som möjligt.

Mareld Roaster långpanna med galler 35,5x26 cm finns i kategorin Ugnsform. Mareld är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…