La Via del Te

La Via del Te Tekalender 2023

549 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Vill du uppleva en smakresa varje dag fram till jul? Då är La Via del Te - Tekalender 2023 det perfekta valet för dig. Denna exklusiva tekalender från det italienska tehuset La Via del Te innehåller 24 olika tepåsar av hög kvalitet och härlig smak. Varje tepåse är noggrant utvald och förpackad i en elegant ask som öppnas som en bok. Du kan njuta av både klassiska och originella tesorter, från fruktiga blandningar till kryddiga infusioner. Varje dag får du en överraskning och en chans att resa till olika länder och kulturer genom dofter och aromer. La Via del Te skapar sina teblandningar med passion och kunskap, inspirerade av olika traditioner och influenser.
La Via del Te - Tekalender 2023 är en idealisk present för dig själv eller någon du bryr dig om. Det är ett sätt att visa din uppskattning och dela din passion för te med någon speciell. Beställ din tekalender idag och följ med oss på ett magiskt äventyr med La Via del Te. Låt dig förföras av de utsökta dofterna och aromerna från La Via del Te. Missa inte chansen att ge dig själv eller någon du bryr dig om en unik present som kommer att glädja alla sinnen.
Om du redan nu är nyfiken på några av tesmakerna som finns i kalendern kan du scrolla ner för att läsa mer – eller vänta till öppningsdagen för att få en överraskning!

La Via del Te Tekalender 2023 finns i kategorin Kalender. La Via del Te är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kalender