Kockums Jernverk

Kockums Jernverk Stekbord 40x27 cm, kolstål

799 kr
I lager    Sponsrad länk

Ett stekbord från Kockums Jernverk är ett bra val för matlagningsentusiasten som vill lyfta nivån på sin matlagning både inne och ute. Den här varianten är 40 centimeter bred och har en stekyta på 22 x 22 centimeter. Perfekt för att smasha burgare, steka grönsaker och tillaga större bitar av kött och fisk på bästa sätt. Om du vill kan du lyfta fram hela stekbordet på bordet, så får du både snygg servering och varmhållning i ett på middagsbordet.
Stekbordet är tillverkat av svenskt kolstål, med en tjocklek på fyra millimeter som gör det optimalt både för induktionshäll, på grillen och över öppen eld. Stålets tjocklek är avgörande för upphettningen och gör att bordet både hettas upp snabbt och lagrar värme effektivt. De svetsade kanterna är väl bearbetade och de vinklade ytterkanterna hindrar fett och vätska från att rinna ut samtidigt som du enkelt kommer åt att jobba med maten. Fungerar på alla värmekällor och på grillen.
Om du vill kan du komplettera ditt stekbord med praktiska tillbehör, till exempel handtagsskydd och lock. Du kan även köpa till en eldställning för att smidigt kunna ta med dig matlagningen ut i naturen och laga mat över öppen eld.

Kockums Jernverk Stekbord 40x27 cm, kolstål finns i kategorin Stekplatta. Kockums Jernverk är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Stekplatta