Kockums Jernverk

Kockums Jernverk Hålslev 33 cm, Vit

249 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Praktisk hålslev från Kockums Jernverk tillverkad av emaljerat stål i två lager och högkvalitet. Sleven är din hjälpande hand när du vill lyfta ur något ur grytan utan att få med vätska, oavsett om det gäller dumplings, grönsaker eller friterade grönsaker. Det ergonomiska skaftet har en praktisk längd så att du slipper bekymra dig om att bränna fingrarna på kokande vätska. Därtill är sleven utrustad med en praktisk krok på skaftet som gör att den enkelt hängs upp i köket.
Kockums Jernverk tar hänsyn till miljö och människor, och deras produkter är tillverkade av naturliga råvaror. Varje produkt är också unik då emaljen görs för hand. Detta bidrar till att det kan förekomma små eleganta färgförändringar i emaljen. Den praktiska hålsleven mäter 33 cm och tål maskindisk, men vi rekommenderar handdisk om du vill bevara det blanka utseendet så bra som möjligt. Hålsleven finns i färgerna vit och creme.

Kockums Jernverk Hålslev 33 cm, Vit finns i kategorin Hålslev. Kockums Jernverk är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Skummare