KitchenAid Go sladdlös hackare 12V med batteri

I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Njut av full frihet i köket med de sladdlösa produkterna i serien KitchenAid Go. Den praktiska sladdlösa designen eliminerar krånglet som en sladd kan skapa, vilket låter dig laga mat utan begränsningar. Den här hackaren i serien är en praktisk hjälpreda, som underlättar alla möjliga uppgifter i köket – allt från att hacka och vispa till att göra puré och brödsmulor eller mala kött.
KitchenAid Go sladdlös hackare är utrustad med en multifunktionell universalkniv av rostfritt stål som kommer väl till pass för att hacka frukt, grönsaker, örter och nötter. Den är även praktisk när du vill göra puré av kokta frukter och grönsaker, till exempel till barnmat eller som bas till soppor och såser. Den BPA-fria behållaren på 1,2 liter har ett låsbart blad samt handtag och hällpip för enkel servering. Den har även en praktisk påfyllningsöppning där du kan tillsätta flytande ingredienser under tillredningen. Till hackaren medföljer även ett visptillbehör, så att du kan använda den för att vispa in luft i ägg och grädde, eller varför inte slå en majonäs? Samtliga lösa delar kan diskas i diskmaskin på övre hyllan.
KitchenAid Go-serien kännetecknas av sin smidiga sladdlösa design som låter dig röra dig fritt i köket. Alla seriens apparater drivs av samma uppladdningsbara 12V litiumjonbatteri, som du enkelt kan ta loss för enkla byten och maximal mångsidighet. Serien finns därför tillgänglig med eller utan batteri, eftersom du kan använda samma batteri till alla dina KitchenAid Go-produkter. Batteriet är byggt för optimal drifttid och prestanda och ger upp till 25 minuters kontinuerlig drifftid.

KitchenAid Go sladdlös hackare 12V med batteri finns i kategorin Minihackare. KitchenAid är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…