KitchenAid

KitchenAid Forged Aluminum stekpannor 20 + 28 cm

1 530 kr
I lager    Sponsrad länk

Om du vill ha ett mångsidigt och hållbart stekpannset, är KitchenAid Forged Aluminum stekpannor 20 + 28 cm ett perfekt alternativ. Detta set består av två stekpannor i olika storlekar: 20 cm och 28 cm. De är idealiska för att steka, sautera och bryna allt från ägg och bacon till kött och grönsaker.
Det som gör detta stekpannset speciellt är att det är tillverkat av smitt aluminium med en tjock botten som behåller sin form och ger en snabb uppvärmning. Aluminiumet är också lättviktigt och hållbart, vilket gör stekpannorna enkla att hantera och rengöra.
Stekpannorna har också en trelagers, tysktillverkad non-stick beläggning, som ger en långvarig prestanda med mindre olja och fett. Beläggningen är också förstärkt med diamantpartiklar, vilket gör den extremt motståndskraftig mot repor och slitage. Du kan använda metallredskap utan att skada beläggningen.
Stekpannorna har också stay-cool fenolhandtag, som ger ett säkert och bekvämt grepp. Handtagen har också en glansig finish som ger ett elegant utseende. Stekpannorna har också en slät och fällfri interiör, som eliminerar matfällor och underlättar serveringen.
Stekpannorna är ugnssäkra upp till 220°C och diskmaskinsvänliga, vilket ger dig mer flexibilitet och enkelhet i köket. De har också en patenterad Magneto Induction Technology, som gör dem kompatibla med alla spisar, inklusive induktion.
KitchenAid Forged Aluminum stekpannor 20 + 28 cm är ett praktiskt och elegant stekpannset, som ger dig möjlighet att laga mat med minimal ansträngning och maximal smak. Beställ ditt set idag och upptäck skillnaden med KitchenAid!

KitchenAid Forged Aluminum stekpannor 20 + 28 cm finns i kategorin Stekpanna sett. KitchenAid är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Stekpanna sett