KitchenAid Classic Köksmaskin + Grönsaksskärare

4 999 kr
  Kommer snart    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

KitchenAid Classic Köksmaskin och grönsaksskärare är ett komplett paket som kommer bli en extra hand i köket. 
Köksmaskinen hjälper dig med att blanda, knåda samt vispa. Välj bland 10 olika hastigheter för bästa resultat. Till maskinen ingår en ballongvisp, flatblandare och degkrok. 
KitchenAid Classic har en mindre bunke utan handtag som rymmer 4,3 l och kommer utan stänkskydd. Grönsaksskärare riv och skärtillsats används tillsammans med KitchenAid köksmaskin. Skäraren har tre olika cylindrar, medelgrov strimlarcylinder som passar för att strimla och hacka råa grönsaker, rotfrukter, mandel och nötter, alla sorters frukt samt mjukostar. 
Med grov strimlarcylinder kan du hacka och strimla råa grönsaker och rotfrukter till soppor, alla sorters frukter för pajer, mandel, chockladgarnering, nötter och ost.
Skärcylinder skivar potatis, råa grönsaker, lök, rotfrukter och alla sorters frukt.  
Om du vill byta skärare till strimlare behöver du inte ta bort tillsatsen från din KitchenAid, det är bara att byta cylinder och fortsätta riva i samma skål.

KitchenAid Classic Köksmaskin + Grönsaksskärare finns i kategorin Köksassistent. KitchenAid är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…