KitchenAid

KitchenAid Artisan KSM125EER köksmaskin 4,8 liter + 5KSMVSA grönsaksskivare

8 799 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Med KitchenAid Artisan 5KSM125EER kan du åstadkomma i princip allt du kan tänka dig i köket. Den mångsidiga köksmaskinen klarar med lätthet av att vispa, blanda, knåda, strimla och mosa många olika typer av recept, vilket underlättar matlagningen och låter dig lägga mer tid på andra saker i vardagen. Du får precision i varje steg med ett unikt elliptiskt rörelsemönster och 10 olika hastigheter, från långsam blandning till snabb vispning. Till köksmaskinen medföljer en ballongvisp, en flatblandare, en degkrok och en 4,8 liters rostfri skål.
I det här setet medföljer även KitchenAid 5KSMVSA grönsaksskivare och rivjärn, ett praktisk tillbehör i fem delar som gör det smidigare att laga mat från grunden. Perfekt för att strimla, skiva och riva allt från grönsaker till ost och choklad. De tre olika knivbladen får jobbet gjort med minimal arbetsinsats. Knivbladscylindern ger jämna skivor av grönsaker som gurka, zucchini och selleri. Den medelgrova strimlingscylindern är perfekt för att riva ost, grönsaker och rotfrukter, till exempel potatis för rårakor. Den grova strimlingscylindern bearbetar hårdare grönsaker med bravur, till exempel krispig kål för coleslaw eller fräscha wokrätter.

KitchenAid Artisan KSM125EER köksmaskin 4,8 liter + 5KSMVSA grönsaksskivare finns i kategorin Köksassistent. KitchenAid är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Köksassistent