Kenwood

Kenwood KAX700PL spiralskärare (grönsakssvarv)

1 190 kr
I lager    Sponsrad länk

Den här smarta tillbehörsdelen är ett fantastiskt redskap till din köksmaskin. KAX700PL monteras enkelt och snabbt på din maskin. Spiralskäraren underlättar för dig att tillreda sunda vardagsalternativ - utan onödigt och tidskrävande krångel. Byt till exempel ut pastan mot grönsaker skurna som spiraler, nudlar eller grönsaksremsor. KAX700PL kommer utrustad med fem olika blad som gör att den klarar av en mängd olika arbetsuppgifter.
Pappardelle-spiralskäraren är lämplig när du vill göra tjocka remsor av gurkor och morötter. Linguineskäraren är ypperlig att tillverka nuddelliknande grönsaker med. Spaghetti-spiralskäraren är perfekt när du vill ersätta den traditionella pastan eftersom den är idealiska att använda för pastaliknande grönsaker. Crinkle spiralizer är idealisk att göra lockiga pommes frites med och lär älskas av alla dina middagsgäster.
Sist men inte minst får du även med en tagliatelle-spiralskärare, använd den exempelvis till att göra vackra och dekorativa äppelremsor som du kan dekorera dina kakor med.

Kenwood KAX700PL spiralskärare (grönsakssvarv) finns i kategorin Tillbehör. Kenwood är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Tillbehör