Kenwood KAH65.000PL matberedartillbehör

  Kommer snart    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

Kenwood KAH65.000PL är en matberedare som du kan fästa i HighSpeed-uttaget på din Kenwood köksmaskin. På så vis kan du enkelt utöka användningsområdet för din matberedare och förbereda flera rätter på kort tid. Ett bra val för dig som gärna prioriterar hemlagad mat, full av nyttiga fibrer och vitaminer.
Matberedartillbehöret har en stor skål på 1,2 liter (arbetskapacitet 1 liter). Skålen är tillverkad av Tritan, ett material som är motståndskraftigt mot både repor och värme. Till matberedaren får du en uppsättning blad i rostfritt stål som kan skära, hacka, blanda, mala och puréa många typer av råvaror – till exempel frukt, grönsaker, nötter, kött, ost och mycket mer.
Utöver bladen får du till din matberedare även tre olika riv- och skärskivor. Du kan justera tjockleken på skivorna och välja mellan grov, fin eller extra fin strimling. Du får även ett tärningsset som låter dig skära maten i jämna kuber, samt ett julienne-verktyg som ger fint skurna strimlor.
Alla avtagbara delar tål maskindisk. De kan sedan förvaras i den medföljande väskan, som ger dig enkel åtkomst till tillbehören och håller dem organiserade när de inte används.

Kenwood KAH65.000PL matberedartillbehör finns i kategorin Tillbehör. Kenwood är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…