Kamado Sumo Midi Grön med tillbehörspaket

11 990 kr
  Kommer snart    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

Sommar, sol och värme är lika med grillväder för oss svenskar. Tyvärr är det ju dock så att vår sommar inte är särskilt lång och den hederliga, gamla kolgrillen inte alltid klarar av att stå emot regn och rusk. Men det gör en Kamado - en keramisk grill vars form inspirerats av den antika japanska grillen med samma namn, vars betydelse är nära besläktat med ordet ugn. Men en Kamado behöver du aldrig mer oroa dig för att vädret inte ska vara tillräckligt bra. Grillens keramiska isolering gör att den står emot vind, regn och rusk och att den alltid kan nå upp till temperaturer på 400°C.   
Midi-grillen är den mellersta storleken hos Kamado Sumo-grillarna. Den passar perfekt till grillentusiasten som bara vill ha det bästa av det bästa i hemmet. Tack vare den rejäla grillytan får du också möjlighet att laga mat för upp till 10 personer samtidigt. Grillen har två sidobord i bambu på vilka du kan hacka grönsaker eller ställa ifrån dig verktyg. Den står stadigt på sin ställning och fyra solida hjul i rostfritt stål, vilket betyder att du kan transportera den från A till B utan problem. På framsidan hittar du en integrerad termometer så att du alltid kan hålla ett öga på temperaturen, och om du röker, bakar eller grillar din mat. Ingår gör även en manual som garanterat kommer göra dig ännu klokare på detta monster till grill, som är din Kamado Sumo Midi. 
Utrustad med:
- Stativ till Kamadon
- Heavy duty hjul i rostfritt stål
- Flexibelt grillgaller i flera nivåer inklusive 2 st halvmåneformade värmedeflektorer
- 5 st integrerade krokar för grillverktyg
- Termometer på locket
- Sideboard och handtag i teak
- Pizzasten 38 cm
- Grillhandskar 
- Grillgallertång
- Askspade i rostfritt stål
- Överdrag

Kamado Sumo Midi Grön med tillbehörspaket finns i kategorin Kolgrill. Kamado Sumo är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…