Jamie Oliver

Jamie Oliver Universalkniv 12 cm

343 kr
I lager    Sponsrad länk

Ledtråden finns i namnet – med den här universalkniven från Jamie Oliver får du ett stilren och funktionell kniv som klarar av de flesta uppgifter. Bladet har en längd på 12 centimeter lång, och knivens är totalt 23,3 centimeter lång. Kniven är tillverkad av rostfritt stål, och är ishärdad för att nå extra slitstyrka och en maximal prestanda. Den är dessutom otroligt välbalanserad, så att du får ett grepp som är både bekvämt och säkert. Perfekt för hacka frukt till frukosten, förbereda lunchsalladen eller slänga ihop en snabb middagsrätt  mitt i veckan. Med den här kniven blir det både enklare och roligare att laga mat i vardagen.
Tillsammans är Jamie Oliver och det franska märket Tefal ett perfekt matlagningsteam. De har tagit fram produkter ihop i närmare två decennier, ett samarbete där Jamie bidrar med sin stora kunskap och passion för mat, medan Tefal står för innovativ teknik och förstklassig prestanda. Frukten av samarbetet är produkter av hög kvalitet, som gör det till en riktig fröjd att laga mat från grunden.

Jamie Oliver Universalkniv 12 cm finns i kategorin Universalkniv. Jamie Oliver är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Universalkniv