Jamie Oliver

Jamie Oliver Mortel i granit 14,5 cm

1 222 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Gillar du färska kryddor och hemgjord pesto? Jamie Olivers mortel i granit på 14,5 cm är det perfekta tillskottet i ditt kök för att förhöja smaken på dina rätter.
Detta klassiska köksredskap är perfekt för att krossa färsk basilika, vitlök och pinjenötter till en utsökt pesto eller skapa hemlagade marinader och kryddpastor. Även de enklaste måltiderna förvandlas till extraordinära rätter när du använder morteln för att mala färska kryddor och den obearbetade insidan gör det enkelt att få fram djupare smaker.
Jamie Olivers eleganta granitkvarn med en diameter på 14,5 cm är perfekt för mindre satser av pesto, currypasta eller för att mala örter och kryddor. När du är klar sköljer du morteln noggrant i varmt vatten. Om du behöver göra större portioner finns morteln även i en större storlek på 20 cm.
Ta dina kulinariska skapelser till nya höjder och skapa oförglömliga smaker vid varje måltid - beställ Jamie Olivers 14,5 cm granit mortel idag!

Jamie Oliver Mortel i granit 14,5 cm finns i kategorin Mortel. Jamie Oliver är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Mortel