Jamie Oliver Kockkniv 20 cm

I lager    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

Med den här kockkniven från Jamie Oliver får du den perfekta allroundkniv, som snabbt blir din bästa vän i köket. Använd den för att tärna grönsaker till ratatouillen, hacka färska örter, skära upp kött av hög kvalitet och mycket mer. Knivens blad är 20 centimeter långt, och knivens totalllängd är 33,5 centimeter. Den är tillverkad av rostfritt stål, och är ishärdad för maximal slitstyrka och prestanda. Dessutom är kniven otroligt välbalanserad, så att du får ett grepp som är både bekvämt och säkert. Börja planera vad du ska laga redan nu – med den här kniven kommer du vilja sätta igång direkt.
Jamie Oliver och det franska märket Tefal utgör helt klart ett perfekt matlagningsteam. I närmare två decennier har de utvecklat produkter tillsammans, där Jamie bidrar med sina kunskaper och sin passion för mat medan Tefal står för teknik och förstklassig prestanda. Resultatet är pålitliga produkter av hög kvalitet som du kan lita på, och som gör matlagning från grunden till en riktig fröjd.

Jamie Oliver Kockkniv 20 cm finns i kategorin Kockkniv. Jamie Oliver är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…