Jamie Oliver Knivset 3 delar

I lager    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

Med det här knivsetet i tre delar från Jamie Oliver får du en trio som är otroligt användbar i köket. Dels får du en mångsidig kockkniv som är perfekt för för kött, grönsaker och örter. Du får även en liten och vass skalkniv för enkel hantering av frukt och grönt. Sist men inte minst får du en praktisk kökskniv, som du med fördel använder för att förbereda lunchsalladen eller slänga ihop en snabb vardagsmiddag.
De slitstarka knivarna är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål, som är ishärdat för maximal prestanda och hållbarhet. Knivarna är dessutom välbalanserade, så att du får ett bekvämt och säkert grepp. Du  kommer att vilja sätta igång direkt – med den här vassa trion blir det både roligt och enkelt att laga mat.
Tillsammans utgör Jamie Oliver och det franska märket Tefal ett perfekt matlagningsteam. I nästan två decennier har de utvecklat produkter ihop, där Jamie bidrar med sina kunskaper och sin passion för mat och Tefal står för teknik och förstklassig prestanda. Resultatet är pålitliga produkter av hög kvalitet, som gör det till en fröjd att laga mat från grunden.
Bladlängd:Kockkniv – 15 centimeter.Kökskniv – 12 centimeter.Skalkniv – 9 centimeter.

Jamie Oliver Knivset 3 delar finns i kategorin Knivset. Jamie Oliver är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…