Jamie Oliver

Jamie Oliver Knivset 2 delar

691 kr
I lager    Sponsrad länk

Med det här knivsetet i två delar från Jamie Oliver får du en kombo som är otroligt användbar i köket. Du får dels en mångsidig kockkniv som är perfekt för att skära upp det mesta, till exempel högkvalitativt kött eller färska örter. Du får även en liten och vass skalkniv, som är fenomenal när du ska skära frukt eller grönsaker. De välbalanserade knivarna är ishärdade för överlägsen prestanda, vilket gör att de är slitstarka och håller länge. De ger dig dessutom ett bekvämt grepp, så att du kan hacka och skära på bästa sätt. Det är bara att sätta igång – med de här knivarna kommer du garanterat ha lust att laga mat ofta.
Tillsammans utgör Jamie Oliver och det franska märket Tefal det perfekta matlagningsteamet. De har tagit fram produkter ihop i nästan två decennier, där Jamie bidrar med sina kunskaper och sin passion för mat och Tefal står för teknik och  förstklassig prestanda. Resultatet är högkvalitativa och pålitliga produkter som gör det till en riktig fröjd att laga mat från grunden.
Bladlängd:Kockkniv – 15 centimeter.Skalkniv – 9 centimeter.

Jamie Oliver Knivset 2 delar finns i kategorin Knivset. Jamie Oliver är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Knivset