Höfats CONE Health grid

1 629 kr
I lager    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

Med Höfats Health Grid för CONE kolgrill får du ett praktiskt tillbehör som gör din grillning smidigare på flera sätt. Dels fungerar det som praktiskt gjutjärnsgaller, som du kan använda under grillningen för att ge dina råvaror otroliga grillränder. Dessutom är det utrustat med en praktisk droppbricka, som hindrar fett och marinad från att nå grillkolet och gör din grillning nyttigare. Du kan dessutom placera rökflis eller färska örter inuti Health Grid för att ge dina råvaror den perfekta smaken.
Du värmer enkelt upp Health Grid genom att höja upp kolet under grillen. Efter ungefär fem minuters värmning har gallret nått sin idealtemperatur och är redo att användas. Du använder det med fördel för att tillaga fisk, grillost eller grönsaker på ett smidigt sätt. Råvarorna fastnar inte, och brickan undertill fångar upp vätska och fett. Du kan även använda gallret för att tillaga en härlig köttbit, till exempel entrecote, flankstek eller t-benstek. Du bryner då köttet cirka en minut på varje sida, och låter det vila på grillens värmningsgaller i cirka 5-10 minuter tills det har nått önskad stekningsgrad.

Höfats CONE Health grid finns i kategorin Tillbehör. Höfats är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…