HAY

HAY Sobremesa serveringsskål, small, mörkgrön

549 kr
I lager    Sponsrad länk

Liten serveringsskål i porslin från danska HAY. Skålen är en del av serien Sobremesa, en kollektion vars vackra färger och stilrena utförande gör det otroligt enkelt att skapa eleganta dukningar. Skålen är gjord av ugnsfast porslin, så att du både kan använda den för matlagning och för servering. Du har flera olika storlekar och varianter att välja på, antingen med monokrom design eller med dekorativ kontrastrand. I storlek small har skålen en diameter på 20 centimeter och är 4,5 centimeter hög.
Kollektionen Sobremesa är formgiven av den New York-baserade konstnären Laila Gohar. Genom sina alster vill hon undersöka mänsklig interaktion, där mat fungerar både som konstnärligt uttryck och som ett medel för kommunikation. Serien Sobremesa är en hyllning till lyckan som ryms i måltider, i att samlas runt dukat bord med vänner och familj för att avnjuta god mat och varandras sällskap.

HAY Sobremesa serveringsskål, small, mörkgrön finns i kategorin Skål. HAY är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Skal