HAY

HAY Sobremesa serveringsskål, medium, ljusblå

629 kr
I lager    Sponsrad länk

Serveringsskål i porslin från danska HAY. Skålen ingår i kollektionen Sobremesa, en serie vars vackra färger gör det enkelt att skapa dukningar som är både lekfulla och sofistikerade. Skålens porslin är ugnsfast, så att du kan använda den såväl för matlagning i ugn som för elegant servering. Du kan välja på flera olika storlekar och varianter, antingen med monokrom design eller med dekorativ kontrastrand. I storlek medium är skålens diameter 23 centimeter och höjden 4,5 centimeter. Tål diskmaskin.
Kollektionen Sobremesa är ett samarbete mellan HAY och den New York-baserade konstnären Laila Gohar, som genom sina alster vill undersöka mänsklig interaktion och mat som både konstnärligt uttryck och kommunikationsmedel.  Med Sobremesa-serien vill Gohar hylla lyckan som finns i måltider med vänner och familj, där man avnjuter både god mat och varandras sällskap.

HAY Sobremesa serveringsskål, medium, ljusblå finns i kategorin Skål. HAY är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Skal