HAY

HAY Barro salladsskål large 26 cm, offwhite

356 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Med salladsskålen i serien Barro från HAY får du den perfekta kombination av elegans och funktionalitet – utmärkt för att servera delikata sallader, färska grönsaker, fruktsallad och mycket mer. Salladsskålen är dessutom både mikrovågssäker och ugnssäker upp till 220°C, så att du enkelt kan värma och tillaga olika favoriträtter direkt i skålen. Den tål även maskindisk, så att du kan fokusera på att njuta av god mat och gott sällskap under middagen.
Serien Barro är framtagen av den portugisiske designern Rui Pereira. På portugisiska betyder seriens namn röd lera, en betydelse som symboliserar Pereiras uppskattning för materialet terrakotta och dess traditionella användningsområden. Resultatet är en servis som tar skönheten och värmen i det anrika materialet till det moderna bordet. Serien finns i flera fina färgval, som du kan mixa och matcha för att skapa din egen perfekta terrakottaservis.

HAY Barro salladsskål large 26 cm, offwhite finns i kategorin Salladsskål. HAY är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Salladsskål