GreenPan

GreenPan Elite Omnicooker, blue haze

2 799 kr
I lager    Sponsrad länk

En panna, oändliga möjligheter. GreenPan Elite Omnicooker är ett praktiskt allt-i-ett-verktyg med 10 förinställda program som låter dig laga mat åt hela familjen med ett enkelt knapptryck. Lägg i dina ingredienser, starta din Omnicooker och njut av mer tid över – allt medan det smarta systemet säkerställer rätt temperatur och tillagningstid för dina rätter.
I botten av din Omnicooker sitter ett kraftfullt 2200 watts värmeelement som gör att grytan får en snabb och jämn uppvärmning, vilket i sin tur sparar både tid och energi. Den inre löstagbara grytan rymmer 5,6 liter är utrustad med den keramiska non-stick-beläggningen Thermolon™ Volt, som låter dig tillaga hälsosammare alternativ med mindre fett oavsett vad som står på menyn. Ytan är dessutom enkel att rengöra och tål användning av metallredskap. Utöver grytan ingår även ett ställ för ångning i rostfritt stål, så att du enkelt kan ånga fågel, fisk, grönsaker och mycket mer.
GreenPan Elite Omnicooker har en praktisk LCD-skärm med digital kontrollpanel där du enkelt väljer mellan de olika programmen. Den finns i flera färger, så att du kan välja den färg som passar bäst i just ditt kök. Den löstagbara inre grytan och glaslocket tål maskindisk, så att du slipper tänka på disken när maten är uppäten.

GreenPan Elite Omnicooker, blue haze finns i kategorin Slow cooker. GreenPan är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Slow cooker