Graef GRDA510 Dehydrator, 10  brickor

3 019 kr
I lager    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

Med en dehydrator kommer du att kunna vara med och minska matspillet, samtidigt som du får hälsosamma och läckra snacks av det. Den mångsidiga dehydratorn från Graef gör det möjligt för dig att torka, dehydrera och tillaga ingredienser om fisk, beef jerky, frukt, grönsaker, yoghurt och mycket mer. Maskinens värmeelement, termostat och fläkt garanterar en stabil temperatur som fördelas jämnt över innehållet. Temperaturen kan ställas in mellan 30-70° C, en timer som kan ställas in på upp till 40 timmar, och torkytan mäter 1,08 m2 fördelat över 10 BPA-fria plast brickor.
Den mat som annars skulle kastas kan du torka och förvara längre. Detta gör också att du får ett högre vitamininnehåll per gram torkad frukt och grönt så att du får ett hälsosammare alternativ till andra snacks. Maskinen har en kompakt design och använder inte mycket ström. Dessutom ingår en silikonmattan och en receptbok.

Graef GRDA510 Dehydrator, 10  brickor finns i kategorin Dehydrator. Graef är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…