Global

Global Kiritsuke 24 cm

899 kr
I lager    Sponsrad länk

En utmanande och mångsidig kniv för dig som vill ha det bästa
Vill du ha en kniv som ger dig både precision och variation i köket? Då är Global Kiritsuke kniven för dig. Det är en traditionell japansk knivmodell som kombinerar egenskaperna hos en grönsakskniv och en fiskkniv. Med det långa och smala bladet kan du skära grönsaker och filéa fisk med lätthet och kontroll. Du kan också skapa vackra dekorationer av grönsaker med kniven, som rosor av morötter eller stjärnor av gurka.
Global Kiritsuke är tillverkad av Globals egen stålblandning Cromova 18, som ger en hårdhet, skärpa och rostbeständighet som är svår att slå. Handtaget har svarta prickar som ger ett stadigt grepp och en god balans. Kniven är enkel att rengöra och hålla vass med Globals slipredskap.
Global Kiritsuke är en kniv som passar för dig som vill ha en utmaning i köket. Det är en kniv som brukar användas av kökschefen, som ett tecken på status och skicklighet. Kniven kräver lite övning för att bemästra, men när du väl gör det så kommer du att uppskatta dess smidighet och mångsidighet. Du kan använda den till de flesta råvaror, från lök och vitlök till lax och tonfisk.
Om du vill ha en kniv av högsta kvalitet som ger dig fantastiska resultat i köket, så är Global Kiritsuke ett utmärkt val.

Global Kiritsuke 24 cm finns i kategorin Kiritsuke. Global är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kiritsuke