Global

Global Grönsakshacka 18 cm

1 499 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Med Global grönsakshacka kan du hacka och skära grönsaker som ett proffs. Denna kniv har ett nästan rektangulärt blad som gör att du kan skära hela vägen genom råvaran utan att skjuta eller dra kniven. Kniven är tillverkad av Globals egen stålblandning Cromova 18, som ger en optimal hårdhet, skärpa och rostbeständighet. Handtaget har svarta prickar som ger ett bra grepp och balans. Kniven är lätt att rengöra och hålla vass med Globals slipredskap.
Global grönsakshacka är en mångsidig kniv som passar för alla typer av grönsaker, från lök och vitlök till kål och rotfrukter. Du kan använda den för att hacka, strimla, tärna eller skiva med precision och kontroll. Kniven är också perfekt för att göra fina dekorationer av grönsaker, som rosor av morötter eller stjärnor av gurka. Med denna kniv blir matlagningen både roligare och enklare.
Om du vill ha en kniv av hög kvalitet som håller länge och ger dig fantastiska resultat i köket, så är Global grönsakshacka ett utmärkt val.

Global Grönsakshacka 18 cm finns i kategorin Grönsakshackare. Global är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Grönsakshackare