Fjäråskupan

Fjäråskupan Blender köksfläkt 80 cm, vit

23 685 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Sedan Fjäråskupan Blender lanserades 2017 har den kommit att bli en av märkets allra bäst säljande vägghängda köksfläktar. Det är enkelt att förstå varför, eftersom fläktens charmiga retrolook och unika design ger varje kök en personlig känsla. Blenders rundade former ger den ett mjukt uttryck, som står i snygg kontrast till de annars ofta raka linjerna i köket.
Blender vägghängd köksfläkt har åtta hastigheter och en motorkapacitet på 900 m³ i timmen. Den är även utrustad med dimbar LED-belysning i en färgtemperatur på 3000 K, vilket gör att du lätt får till en behaglig arbetsbelysning när du lagar mat. Precis som resten av Fjäråskupans fläktar är Blender designad och tillverkad i Sverige på märkets egna fabrik i Torslanda. Dessutom får du hela fem års garanti på din fläkt om du registrerar den på Fjäråskupans hemsida inom två år från inköpsdatum.

Fjäråskupan Blender köksfläkt 80 cm, vit finns i kategorin Köksfläkt. Fjäråskupan är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Köksfläkt