Everglades

Everglades EVUD4033 Kyl/frys 197+71 liter, svart

7 990 kr
I lager    Sponsrad länk

Uppgradera ditt kök med Everglades EVUD4033, en imponerande fristående kyl och frys i en elegant och tidlös svart färg. Med en rymlig nettokapacitet på 197 liter i kyldelen och 71 liter i frysdelen är denna kyl och frys perfekt för de flesta hushåll.
EVUD4033 är utrustad med en vändbar dörr i samma eleganta svarta finish och har tre hyllor för förvaring av olika matvaror. Dessutom finns det en praktisk transparent låda för förvaring av grönsaker/frukt i kylen och ytterligare tre lådor i frysfacket.
Med en ljudnivå på endast 39 dB kan du njuta av en tyst kyl/frys som inte stör ditt hem. Energimärkningen F och en årlig energiförbrukning på 236 kWh säkerställer också att du kan njuta av en energieffektiv enhet.
Everglades EVUD4033 är utrustad med en exakt termostat och en pålitlig kompressor som säkerställer optimal prestanda och upprätthåller en stabil temperatur i hela enheten. Detta gör att du kan förvara din mat vid den perfekta temperaturen, så att den håller sig fräsch och god längre.
Med Everglades EVUD4033 får du inte bara en pålitlig och snygg kyl/frys, utan också en enhet som är gjord för att uppfylla dina dagliga köksbehov. Missa inte chansen att skaffa denna eleganta och funktionella apparat till ditt hem. Köp nu och upplev det bästa inom kylning och frysning med Everglades EVUD4033.

Everglades EVUD4033 Kyl/frys 197+71 liter, svart finns i kategorin Kyl- och frysskåp. Everglades är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kyl- och frysskåp