Essentials Ångkokare bambu 20 cm, 2 lager med lock

I lager    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

Vill du laga enkel, nyttig och god mat? Satsa på en asiatisk ångkokare från Essentials. Ångkokning är en skonsam tillagningsmetod som bibehåller matens smak och näringsämnen på ett bra sätt. Ett smart sätt att bredda ditt utbud av hälsosamma rätter, allt från grönsaker, fisk och kyckling till dim sum och dumplings. Ångkokaren är tillverkad av bambu, ett naturmaterial som är både tåligt och lättskött. Den gör sig dessutom vackert på bordet som en del av dukningen.
Ångkokaren består av tre delar: två våningar och ett lock. Välj mellan två olika storlekar, med diameter på antingen 20 eller 27 centimeter. Båda storlekarna är 16 centimeter höga. Kan användas med kastruller, wokar, grytor eller stekpannor i motsvarande storlek. Du använder ångkokaren genom att koka upp vatten i det kokkärl du föredrar, placera ångkokare ovanpå och låta ångan passera genom bambubehållarnas galler. Sedan är det bara att äta och njuta.

Essentials Ångkokare bambu 20 cm, 2 lager med lock finns i kategorin Ångkokare. Essentials är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…