ECOlunchbox

ECOlunchbox Solo Rectangle matlåda

430 kr
I lager    Sponsrad länk

Upptäck Solo Rectangle, det robusta storasyskonet till matlådan Solo Cube från ECOlunchbox. Den rymliga lunchlådan har en kapacitet på hela 850 milliliter – perfekt när du vill ta med dig en stor sallad eller en bit lasagne. Tack vare konstruktionen i rostfritt stål slipper du använda plast och kan vara säker på att matlådan är fri från ftalater, BPA och andra hormonstörande ämnen. En pålitlig följeslagare som passar till många typer av mat. Notera att lådan på grund av materialet inte är 100% läcksäker, vilket gör att den inte passar för mat som soppa och rinniga såser. Samtliga komponenter tål maskindisk, så att du slipper tänka på disken när dagen är slut.
Solo Rectangle är mer än bara förvaring – den ger dig också möjligheten att värma upp din mat direkt i lådan, antingen i ugnen eller över ett campingkök (tål ej mikrovågsugn). Kom bara ihåg att lådan kan bli varm, så hantera den försiktigt för att undvika att bränna dig. En perfekt produkt för dig som söker efter en enklare och mer organiserad lunchupplevelse.

ECOlunchbox Solo Rectangle matlåda finns i kategorin Matlåda. ECOlunchbox är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Matlåda