ECOlunchbox

ECOlunchbox Oval matlåda

445 kr
I lager    Sponsrad länk

ECOlunchbox oval matlåda är en både snygg och praktisk lösning för dina matbehov. De två smarta spännena håller locket säkert på plats, vilket ger dig en matlåda som är både säker och enkel att använda. Inuti huvudlådan finns en läcksäker rund låda med silikonlock, som passar perfekt för till exempel dressing, yoghurt, såser med mera. Huvudlådan rymmer 700 milliliter och den mindre rymmer 200 milliliter, så att du får den flexibilitet du behöver för att kunna ta med dig varierade måltider.
Matlådan är tillverkad av slitstarkt rostfritt stål, ett pålitligt val för uppvärmning eftersom det kan värmas upp direkt i ugnen (tål ej mikrovågsugn). På grund av lockets material är den stora lådan inte 100% läcksäker, men den låter dig ändå njuta av utsökt mat utan bekymmer. Perfekt när du vill ta med dig din mat utan att använda dig av plast. En annan fördel med matlådan är att den är enkel att rengöra, eftersom alla delar kan diskas i diskmaskin. Handdisk rekommenderas för locket på den lilla lådan. Matlådan tål till och med frysning, vilket gör den till en mångsidig följeslagare för förvaring av mat.

ECOlunchbox Oval matlåda finns i kategorin Matlåda. ECOlunchbox är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Matlåda