Cocktail Club

Cocktail Club Muddlare, bambu

359 kr
I lager    Sponsrad länk

En muddlare är ett oumbärligt verktyg i bartenderns arsenal. Genom att stöta färska örter, kryddor och citrusskal får du en mer intensiv smak i drinken, vilket hjälper dig att sätta detaljerna och göra drinken så god som den kan bli. Den här modellen från Cocktail Club är unik i sin design, tillverkad av bambuträ med detaljer i plast. Handtaget är mycket greppvänligt och toppen är avtagbar, för att du så enkelt som möjligt ska kunna rengöra alla delar.
Att välja produkter från Cocktail Club är genvägen till ännu godare drinkar. Produkterna är nämligen framtagna i samarbete med skickliga bartenders från Norden, som delat med sig av sin kunskap för att skapa ett cocktailset som innehåller alla verktyg du behöver för att lyckas med dina drinkar. Som komplement till setet har Cocktail Club även lanserat en app där du hittar massor av goda drinkrecept och videor där redskapen demonstreras. En hemmabar i nätt format som ger dig en hel värld av drinkar att utforska.

Cocktail Club Muddlare, bambu finns i kategorin Barutrustning. Cocktail Club är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Barutrustning