Caso DH 450 Dehydrator 5 brickor

1 038 kr
I lager    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

DH450 dehydrator - torka och bevara dina livsmedel
Med DH450 dehydratorn med framåtdragande brickor från tyska Caso kan du få ut mer av dina livsmedel. Den har en elegant och modern design som passar perfekt i ditt kök. Med en dehydrator kan du torka och bevara frukt, grönsaker, örter, svamp, kött, nötter och mycket mer, vilket också bidrar till att minska matsvinnet. Du har också full kontroll över innehållet i dina egna snacks. Med Casos dehydrator kan du göra nyttiga snacks till hela familjen såsom gelégodis, müslibars, granola, te, potatischips, äppelchips och till och med snacks till dina husdjur. Det blir också lättare att förvara rester och minska avfallet.
Den här modellen har fem uttagbara brickor som kan staplas, så att du kan få plats med en hel kyckling. Dehydratorn är lätt att använda och styrs enkelt via den belysta displayen. Timern kan ställas in från 0,5 till 48 timmar, och temperaturen kan justeras mellan 30-70 grader. Det medföljer två stycken silikonformar för müslibars och två stycken återanvändbara torkmattor.

Caso DH 450 Dehydrator 5 brickor finns i kategorin Dehydrator. Caso är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…