Caso

Caso Airfry Chef 1700 varmluftsfritös, 22 liter

1 999 kr
I lager    Sponsrad länk

Airfry Chef 1700 är en snygg, modern och effektiv varmluftsfritös från tyska Caso. Den rymmer hela 22 liter, så att du kan laga mat åt många samtidigt. Den ger dig dessutom många möjligheter i köket eftersom den – utöver fritering av mat – även kan användas för bakning, som grill och som miniugn. Den har 12 valbara program, vilket ger dig en smidig process oavsett vad du väljer att tillaga.
En av de största fördelarna med att använda en varmluftsfritös är att den låter dig laga mat med mycket mindre fett – eller inget fett alls. Den snabba uppvärmningen gör dessutom att du kan spara både tid och energi. Varmluften fördelas jämnt i hela apparaten, vilket ger en jämn och effektiv tillagning. Du kan ställa in temperaturen från 40-230°C och tiden från 1-120 minuter. Om du använder uttorkningsfunktionen kan tiden ställas in upp till 240 minuter.
Maskinen har invändig belysning som du kan slå på och av under användning. De tillbehör som medföljer är: uttagbar smulbricka, plåt och roterande korg (perfekt till exempel för pommes frites).

Caso Airfry Chef 1700 varmluftsfritös, 22 liter finns i kategorin Airfryer. Caso är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Airfryer