Big Green Egg

Big Green Egg Kolgrill Large Komplettpaket

32 990 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Är du på jakt efter en grill som klarar det mesta?I detta komplettpaket ingår det:- Big Green Egg Large- Underrede (Nest)- Sidohyllor (Mates)


Big Green Egg Large:  - Vikt: 70 kg - Grillyta Diameter: 46 cm- Är idealisk för grillning/rökning eller stekning för 10 personer och uppåt- Du kan grilla 10 kg kött alt  5 kycklingar 

Alla Egg är standardutrustade och levereras med:
- Rostfri nedre luftlucka
- Rostfritt galler att grilla på
- Vattenfast keramisk knopp till toppen för att avsluta grillningen
- Gjutjärnsreglage för reglering av värmen till toppen
- Dubbla lager glacering av hela Egget för skydd mot regn - Ett  praktisk handtag så du enkelt kan öppna och stänga locket med en hand.
 
Large Egget är vår prestige produkt och är en perfekt allround grill som klara det mesta. Du kan tillaga hummer, steka biffar och grilla grönsaker samtidigt. Här har du modellen som klara stora mängder mat på en gång! Du kan även använda den som ugn för dina grönsaker eller potatisgratäng i ungssäker form samtidigt som du grillar entrecote mör och krispig. Avsluta med att lägga på ett bröd och du har en komplett måltid och väldigt nöjda gäster! En Big Green Egg har, till skillnad från traditionella klotgrillar, ingen hot spot på gallret utan sprider värmen jämnt i hela Egget. Detta leder till en jämnare tillagning där köttet förblir saftigt.

Med extra tillbehör som Plate Setter och en Pizzasten kan du baka ljuvligt doftande bröd eller varför inte tillreda en krispig pizza.

Big Green Egg Kolgrill Large Komplettpaket finns i kategorin Kolgrill. Big Green Egg är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kolgrill