Big Green Egg Kolgrill Framepaket Plus XL

I lager    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

Med Framepaket+ i storlek XL från Big Green Egg får du en underbar grillupplevelse extra allt. Du får en stor grill av högsta kvalitet, med en praktisk och elegant arbetsyta som garanterat imponerar gästerna. Tack vare den medföljande EGG Frame-stålramen sitter din grill stadigt på plats i ergonomisk höjd, så att du kan grilla precis så ofta du vill. Den har dessutom praktiska krokar på sidan där du kan hänga redskap och handdukar. Grillens yta har en diameter på hela 61 centimeter, så att du enkelt lagar mat för 10 personer och uppåt.
I paketet ingår en praktisk Expansion Frame, som enkelt kopplas ihop med ditt EGG Frame-stativ. Perfekt för dig som behöver extra bänkyta till att förbereda ingredienser, fila på upplägget eller svänga ihop en god sås. Hjul medföljer, så att du kan flytta hela arbetsytan vid behov. Två bänkskivor i vackert akaciaträ och en praktisk mellanhylla för redskap medföljer, så att du får all plats du behöver. Till setet medföljer även två smarta halva bakstenar med tillhörande metallkorg, som ger dig möjligheten att grilla och baka bröd samtidigt, eller till och med grädda pizza på din grill. Tack vare metallkorgens smarta design kan du dessutom använda bakstenarna för att laga mat på flera nivåer samtidigt. 
Kamadogrillen i storlek XL från Big Green Egg är en av våra prestigeprodukter, och används ofta av professionella kockar på restaurangernas terrasser och i cateringkök. Här kan du laga mycket mat på samma gång, till exempel kan du tillaga hummer, grilla kött och tillaga grönsaker samtidigt. Grillen är tillverkad specialutvecklad keramik som reflekterar värme på bästa sätt och klarar extrema temperaturer. Till skillnad från traditionella grillar så uppstår ingen hot spot på grillgallret, vilket gör att dina råvaror får en jämn tillagning och blir extra saftiga och goda. På grillens framsida sitter en termometer, så att du alltid kan ha full koll på temperaturen och grilla med precision. Dessutom tål grillen både regn och rusk, så att du kan ha den utomhus året om. Allt som allt får du en stor förstklassig grill i snygg design och med extra arbetsyta – en grillupplevelse utöver det vanliga.
I setet ingår: 1 x Big Green Egg kolgrill, 1x EGG Frame, 1 x Expansion Frame, 2 x hyllplan i akaciaträ, 1 x mellanhylla i rostfritt stål, 2 x Baksten halv XL, 1 x Stålkorg, 1 x Connector Pack Modular System, 1 x Tool Hook, 3 x Caster Kit-hjulpar.

Big Green Egg Kolgrill Framepaket Plus XL finns i kategorin Kolgrill. Big Green Egg är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…