Bertazzoni

Bertazzoni DW6083PRTS helintegrerad Diskmaskin 60 cm, automatisk öppning

11 490 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Med Sliding Door diskmaskin får du en helintegrerad diskmaskin med innovativ design från italienska Bertazzoni. Diskmaskinen har många fördelar, som touchdisplay, inbyggd LED-belysning och många olika program. Den är dessutom utrustad med en sliding door så att du har extra utrymme att jobba med för att få den att passa perfekt i köket. Du får helt enkelt en stilren diskmaskin som smälter in i köket, och som underlättar både till vardags och till fest.
Tack vare inbyggd touchkontroll och en smart LED-display väljer du enkelt bland diskmaskinens åtta program och fyra extrafunktioner. Du kan välja bland program eko, normal, glas, och snabbdisk, för att sedan addera funktioner som extra torrt, extra rent, express och energisparläge. Maskinen rymmer 15 kuvert och har tre diskkorgar varav en besticklåda. Den är dessutom tystgående och har extra isolering för att hålla en ljudnivå så låg som 42 dB.

Bertazzoni DW6083PRTS helintegrerad Diskmaskin 60 cm, automatisk öppning finns i kategorin Diskmaskin. Bertazzoni är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Diskmaskin