AdHoc PEPE Chilikvarn

219 kr
I lager    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

Älskar du att laga mat med chili och vill ge dina rätter en extra kick? Då är chili-cutter pepe från AdHoc det idealiska köksredskapet för dig. Det är en unik och elegant kryddkvarn som är speciellt designad för att skära torkade chilifrukter i små bitar. Med den patenterade PreciseCut®-mekanismen får du skarpa och precisa snitt som frigör mer arom och smak från chilin. Dessutom har kvarnen ett aromskyddande lock som håller kryddorna färska och skyddar ditt kök från spill.
Chili-cutter pepe är tillverkad av rostfritt stål och akryl av hög kvalitet. Den har en snygg och modern design som passar alla kök och bord. Den är också enkel att fylla och rengöra. Du kan använda den för att skära olika sorters torkade chilifrukter, som bird’s eye, piri piri, habanero eller jalapeño. Du kan också experimentera med andra torkade kryddor, som ingefära, rosa peppar, fänkål eller senapsfrön.
Med chili-cutter pepe kan du ge dina maträtter en personlig touch och njuta av den härliga hettan från chilin. Oavsett om du lagar pasta, pizza, soppa, gryta eller sallad, kan du enkelt dosera mängden chili efter din smak. Chili-cutter pepe är inte bara ett praktiskt köksredskap, utan också en fin present för alla som älskar kryddstark mat.

AdHoc PEPE Chilikvarn finns i kategorin Chilikramare. AdHoc är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…